De plattelands lodge

De plattelandslodge Ramele

De lodge ligt tussen weilanden waar koeien grazen en bossen. Echter op fietsafstand van het gezellige dorpje Raalte.

De Lodge

De lodge bestaat uit een woon-slaapkamer, een keuken en een badkamer op de begane grond. Gebouwd in 1980 en onlangs geheel opnieuw geïsoleerd, geverfd en opgeknapt. Tevens is er op de 1e verdieping een extra slaapkamer beschikbaar. Om op de eerste verdieping te komen moet u wel via het schuurtje de trap op. Buiten hebben we een overdekt terras met een vuurkorf en een hottub in de tuin. De lodge is gelegen in een bosperceel met daarachter een speelweide omringd met een 2,5m beukenheg.

class="floatright">

In de woonkamer is er een zithoek met 2 banken en een TV met digitenne. Daarnaast zijn er 2 fauteuils en een eettafel. Achter de zithoek staat een tweepersoons boxspring. Wifi is ook aanwezig. Vanuit de woonkamer is er een terrasdeur met daaraan grensend een overdekt terras en uitzicht op de tuin en ligweide.

De keuken beschikt over een koelkast, oven, gasfornuis en een afwasmachine. De badkamer beschikt over een bad/douche en een toilet. Allemaal prima onderhouden en geschikt voor een weekend/weekje weg.

class="floatleft">

Alles is aanwezig in de keuken zodat u de mogelijkheid heeft om thuis te koken en te eten. Als u niet thuis wil eten biedt de omgeving genoeg mogelijkheden om buiten de deur te eten. Raalte en omstreken heeft veel restaurants in alle prijsklasses.